Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lacolaco

25. 2. 2010 16:47
Rozumím tomu dobře?

Už týden tady leží mrtvola.Znám jméno člověka který ji udělal.Když to jméno řeknu,můžu zaplatit pět mega?Jo?No to at´si tu leží.

0 0
možnosti
L

Leinad

22. 9. 2009 11:56
Odposlechy

Nakonec ono nezveřejňování jmen obětí trestných činů má smysl. Pokud je nějaká slečna znásilněna, není nutné aby o tom věděli všichni. 

Ale proti tomu, aby novináři šířili dál odposlechy toho moc nemám. On se totiž takový odposlech nedostane z rukou policie/soudů, že ne? Svojí neschopnost bych neměl řešit zákonem pro jiné.

0 0
možnosti
OKV

irsaq

4. 9. 2009 16:12
Volovina

Jako promiňte, ale zajímalo by mne který magor vymyslel takovou hovadinu jako je toto. To jako fakt myslíte vážně takovou pitomost? To snad mohl vymyslet jen úplný blbec a nebo nějaký mocichtivý papaláš, který chce tzv. "zavřít lidem ústa". Jako omlouvám se, ale jestli je tohle v zákoně, tak v tom případě ho budu klidně i úmyslně porušovat, protože pro mne je svoboda slova přednější než něco co vymyslel absolutní dement. (jinak se ta dotyčná osoba nedá popsat, protože tohle s racionalitou nemá pranic společného). Takovou pitomost okamžitě vymazat ze zákoníku!

0 0
možnosti
KL

Kokesak

8. 9. 2009 21:42
Re: Volovina

Na miliardu procent souhlasím. :-)

0 0
možnosti
D

dvn

4. 9. 2009 13:19
Jestli té novele trestního zákona dobře rozumím,

tak před tím než napíšu, že jsem dostal v podchodu přes hubu,  tak si musím sám sobě dát písemný souhlas?

0 0
možnosti
B

BORG1966

27. 8. 2009 15:57
Novela jak pro koho

Tak se mi zdá,že ti na vrchu co to zřejmě převzali od boha nebo si to myslí

dělají všechno pro to ,aby jim se tady dobře vedlo žilo a přikazovalo a  tu spodinu dole ať vezme čert.

Takové zákony zrovna teď potřebujem.

0 0
možnosti
IK

Kopa Ivan

24. 7. 2009 7:14
Zákon se bude míjet úinkem

Zákon se bude míjet účinkem právě díky diskusím v sociálních sítích. Češští zákonodárci mohou omezit svobodu slova doma, ale již ne v Německu, Rakousku, USA a nebo na Filipínách. Nemohou zakázat, aby na facebook - jehož servery jsou umístěny v jiném státě, který je jako firma v cizím státě - tyto informace umístil občan jiného státu. Pak bude postačovat v článku dovětek: Kdo je oním J.V. se dozvíte na facebooku, stačí kliknout ZDE. Ještě poznámku: To, že se někdo stal obětí trestného činu (a např. z důvodu zdravotnho stavu nemůže podat svolení) současně znamená, že nikdo takovému člověku a jeho rodině nemůže organizovat pomoc či podporu (např. komunity). Že se to může stát vím, protože si vzpomínám na dva takové případy.

0 0
možnosti
M

MILAN318

18. 7. 2009 10:49
Tento zákon je nutný

Člověk se musí stát obětí bulvárního tisku, aby to pochopil.

Ve většině senzačních zpráv mluví jeonm jedna strana a druhá je předem pasována do role zločince. Z vašich slov se vystřihne jenom ta půlka věty, která se hodí. Nebo se tam dá vaše tvář ale mluví novinář.

Soudit má soudce a ne senzacechtivý novinář.!!

0 0
možnosti
UB

Chytracisko

21. 5. 2009 11:27
Jiří Paroubek napadl nejmenovaného politika

čili když napíšu Jiří Paroubek napadl nejmenovaného politika tak je to ok? A co když se vyšetřováním zjistí, že byl vlastně obětí? Lze to pak třeba vůbec dementovat? Jako napsat že vlastně nikoho nenapadl, ale že byl.... (cenzurováno)...?

0 0
možnosti
J

jack08

16. 5. 2009 10:33
...obětí trestného činu jsem bohužel všichni,

protože ti co nahoře rozkrádají námi jim svěřený majetek, tak s tímto zachází dle svých potřeb a představ. Nejčerstvější případ a zdaleka ne ojedinelý, je pan šéf NKU. Všude jinde by se jednalo trestný čin, pouze u nás to je cesta k vyšší funkci, takže po volbách očekáván že se stane přinejmenším ministrem financí. V podstatě lze říct že náhubkový zákon se tedy vztahuje na všechny spoluobčany a nemělo by se tedy psát vůbec o ničem jako třeba na Kubě.

0 0
možnosti
NS

natig98

2. 5. 2009 12:35
...

[>-]EU[>-][>-][>-][>-][>-]

0 0
možnosti
KL

Kokesak

8. 9. 2009 21:48
Re: ...

Troch trapné, ne?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS