Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

barker

21. 4. 2009 14:14
Recenze a kritika...

.. je pro mne naprosto zbytečná - stejně jako samotná osoba recenzenta a kritika (většinou člověka, který si pouze myslí, že je tak kulturně vzdělán, že si může dovolit kritizovat něco, aniž ho o to někdo požádal...).

Když chci na něco mít názor, tak chci mít svůj vlastní názor a z osobní zkušenosti. Plky člověka, který nejspíš nemá stejný vkus jako já, jsou pro většinou ztrátou času. Nicméně slovo uznání pro pana Bezra, že se dokáže za svou "práci" postavit, což je kritiků docela vzácnost (dokonce znám případ, kdy stačilo kapele potkat kritika na baru a udělat na něj "bububu" a rázem tento "kritik" přestal kydat hnůj a začal psát o kapele dobře )...

BTW: Právě jsem ztratil pět minut života kvůli nějakýmu plkálkovi... hnus...

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

21. 4. 2009 14:04
Recenze koncertu je zcela v pořádku.

Není mnoho, co dodat... recenzi jsem přečetl a je zcela v intencích jiných hudebních recenzí (v zahraničí jsou zpravidla mnohem ostřejší) - kritici se s autorem míjí v argumentaci: Novavica má v zemi statisíce sympatizantů a ti nechtěli číst standardní hudební recenzi, ale ódu na jeho dílo. A té se nedočkali. Četli "jen" klasickou hudební recenzi. Pouze hudební, která byla politicky angažovaná jen do té nutné míry, do jaké Nohavica sám vytáhl svoji kauzu s udáváním na samotný koncert. Pokud zpěvák sám toto v závěru koncertu naznačuje, nemůže to dobrý recenzent pominout bez komentáře. Nic víc.

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

21. 4. 2009 14:06
Re: Recenze koncertu je zcela v pořádku.

R^

0 0
možnosti
T

Thoraxcz

21. 4. 2009 14:02
Kritik

Obávám se že pan kritik - recenzent, přesně naplňuje známou skutečnost: Kritik ví vždy přesně jaké by to mělo být, kdyby to uměl. Zdravím.

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

21. 4. 2009 14:07
Re: Kritik

nemusím umět hrát fotbal abych věděl že Sparta letos hraje prd, nemusím vařit v Hiltonu abych poznal, že Babice je kuchařský matlák, nemusím být Mozart abych poznal, že Nohavica je průměrný interpret šmíráckého žánru. Tak buď zdravej. R^

0 0
možnosti
J

jano.zincica

21. 4. 2009 14:00
hm...

vaša recenzia stála za "hovno" ( pardon)

, berte to ako moju recenziu vášho príspevku tzv. recenzie....

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DD

Wolfling

21. 4. 2009 14:53
Re: hm...

A tady prave vidite, jak relativne kvalitni autorova recenze nakonec byla.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

21. 4. 2009 13:37
Tohle neberu, mohl bych komentovat slovo po slovu..

a autor recenze by nic neobhájil. Neudělám to. Nohavica nepotřebuje kritiky k tomu, aby vyprodalLucernu třikrát i vícekrát.;-D[>-]Rv

0 0
možnosti
IKČ

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

21. 4. 2009 13:50
Re: Tohle neberu, mohl bych komentovat slovo po slovu..

To Michal David nebo Eva a Vašek taky ne. Šmíra má vzhledem k jasnému faktu, že povrchních pitomců je ve společnosti víc než lidí se vkusem vyprodáno poměrně často. :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

21. 4. 2009 13:33
To je poněkud nepřesvědčivá argumentace

Říkáte:  "... tudíž mě jeho nesporný profesní úspěch nechává v tomto smyslu zcela v klidu.

...... Co bych tedy teoreticky ještě mohl Nohavicovi závidět? Jeho problémy s minulým režimem? Jeho někdejší problémy s alkoholem?"

To poslední jistě nejsou věci záviděníhodné. Jenže závidět mu můžete úspěch (bez ohledu na jeho dosažení v jiném oboru), posluchače a pozornost veřejnosti - třeba by se vám hodilo, kdybyste  - jako novinář - byl na to stejně. A aby bylo jasné, já vůbec netvrdím, že tomu tak je. možná, že mu opravdu nic nezávidíte - jen mi ta Vaše argumentace připadá poněkud nepřesvědčivá.

0 0
možnosti
JK

honzinulanek2

21. 4. 2009 13:31
co bych dodal.

muj nazor je ten, ze pan recenzent sel na koncert s tim, ze predem vedel jak to napise. Nohavica je pro nej jednou bonzak a tak to zustane. I kdyby Nohavica udelal koncert, ktery by posluchaci ohodnotili na 200%, nikdy by mu autor neodpustil spolupraci s STB.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

21. 4. 2009 13:30
Tak jsme poučení.......

 jste v podstatě genius - nepochopenej;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7971x
Redakční blog iDNES.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky